Let’s Go Taksin kuljettajilla on vuosikymmenten ammattitaito ja kokemus kuljetuspalveluista. Palvelemme päivittäin satoja asiakkaita.

Kuljetamme asiakkaitamme monipuolisella kalustolla, johon kuuluvat sedanit, farmarit sekä pienet ja suuret tilataksit.
Huolehdimme ammattitaidolla myös pyörätuoli- ja paarikuljetuksista. Tarjoamme tarvittaessa myös tavarankuljetusta.

Taksin saa tilattua numerosta

0600 300 55

jossa keskushenkilökuntamme palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Tilauspuhelun hinta on 1,17 €/puh. + 0,68 €/min + pvm/mpm

Ennakkotilaukset

Mikäli sinun on oltava määränpäässäsi tiettynä aikana tai tarvitset erikoisvarusteltua taksia, suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä. Aikaiset aamukyydit suositellaan varaamaan edellisenä päivänä. Mikäli et tarvitsekaan taksia, muistathan peruuttaa tilauksen hyvissä ajoin ennen sovittua noutoaikaa soittamalla tilausnumeroon 0600 300 55.

Erityistoiveet

Taksikyytiin liittyvistä erityistoiveista on hyvä mainita heti tilauspuhelun alussa. Näin varmistamme, että asiakas saa oikeanlaisen taksin, joka pystyy toteuttamaan toivotunlaisen kuljetuksen.

Erityistoiveita voi olla kuljetus isommalle henkilömäärälle, pelkkä tavarakuljetus, lemmikki tai isommat matkatavarat tai poikkeuksellisen pitkä matka.

Pyrimme järjestämään myös mainoksettoman auton edustuskuljetuksiin, kuten häihin, hautajaisiin ja muihin tilaisuuksiin. Tällöin kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen kuljetustarpeen ajankohtaa.

Edustuskuljetukset

Let’s Go Taksilla on omat edustusautot juhlavampiin ajoihin!

Edustuskuljetukset

  • häät
  • hautajaiset
  • muut edustusajot

Autot saa varattua kuljetuksiin täysin ilman teippauksia ja taksikupua, jolloin auton voi myös somistaa mieleisekseen. Edustuskuljetusten hinnat alkaen 50 € + kilometriveloitus/kuljetuksen matkasta ja ajasta riippuen: Pyydä tarjous!