Palvelut

Let’s Go Taksi palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaita Mikkelissä ja Pieksämäellä. Laajaan kalustoomme kuuluu niin sedanit, farmarit kuin tila-autot, joiden kuljettajat huolehtivat ammattitaidolla kaikki kuljetukset, mukaanlukien pyörätuoli- ja paarikuljetukset. Toimitamme tarvittaessa myös paketit perille.

Let’s Go Taksin saa tilattua

Mikkelissä 0600 300 55

Tilauksen hinta 1,17€ / puh.+ 0,68 €/min. + pvm tai mpm

ja

Pieksämäellä 0600 300 57

Tilauksen hinta 1,1685 € / puh. + pvm tai mpm

 

Keskushenkilökuntamme palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Ennakkotilaukset

Mikäli sinun on oltava määränpäässäsi tiettynä aikana tai tarvitset erikoisvarusteltua taksia, suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä. Aikaiset aamukyydit suositellaan varaamaan edellisenä päivänä. Mikäli et tarvitsekaan taksia, muistathan peruuttaa tilauksen hyvissä ajoin ennen sovittua noutoaikaa.

Erityistoiveet

Taksikyytiin liittyvistä erityistoiveista on hyvä mainita heti tilauspuhelun alussa. Näin varmistamme, että asiakas saa oikeanlaisen taksin, joka pystyy toteuttamaan toivotunlaisen kuljetuksen.

Erityistoiveita voi olla kuljetus isommalle henkilömäärälle, pelkkä tavarakuljetus, lemmikki tai isommat matkatavarat tai poikkeuksellisen pitkä matka.

Edustuskuljetukset

Voit tilata auton myös ilman taksitunnuksia, eli teippauksia ja taksikupua, esimerkiksi edustus- tai juhla-ajoon, kuten häät tai hautajaiset.

Kysy edustuskuljetuksiin aina tarjous ennakkoon.

Book a Taxi

Book A Taxi -sovelluksella taksin tilaus onnistuu vaivattomasti! Sovellus näyttää kartalta auton saapumisen ja ilmoittaa, kun auto on pihassa. Voit myös maksaa matkasi helposti sovelluksen kautta lisäämällä maksukorttisi tiedot.

Lue lisää

Taksikortti

Taksin maksukortti toimii luottokortin tavoin – saat kuukauden taksimatkat kootusti samalle laskulle.

Lue lisää

Yrityksille

Yritysasiakkaille tarjoamme erilaisia tapoja tilata taksi – tehdään teille tunnukset tilausjärjestelmään tai toimitetaan taksibutleri esimerkiksi ovimiehen käyttöön tai tiskin taakse.

Palvelemme yritysasiakkaita henkilö-, paketti- ja ruokatoimituksissa. Helpota henkilökuntasi työmatkajärjestelyjä ja tule laskutusasiakkaaksemme, tai ota käyttöön taksin maksukortit.

Tapahtumajärjestäjille tarjoamme apua liikennejärjestelyjen suunnittelussa ja asiakkaiden kuljetuksissa.

Lue lisää