Let´s Go Taksi
Kymenlaaksossa
24/7!

0600 300 58

Book A Taxi tai Valopilkku-Äpillä

Puh.hinta 1,84 €/puh.+pvm/mpm

Paikalliset ammattiautoilijat palveluksessasi

Paikalliset ammattiautoilijat palveluksessasi.

Let´s Go Taksin saat tilattua nyt Kotkassa, Kouvolassa, Haminassa, Pyhtäällä ja Virolahdella eli koko Kymenlaaksossa 24/7 vuorokauden kaikkina aikoina ja vuoden jokaisena päivänä. Let´s Go Taksin tilausnumero on 0600 30058. Voit tilata Let´s Go Taksin myös Book A Taxi äpillä tai Valopilkku-sovelluksella.

Let´s Go Taksit ovat tuttuja paikallisia kymenlaaksolaisia taksiyrittäjiä, jotka ovat palvelleet taksiasiakkaita Kotkassa, Kouvolassa, Haminassa, Pyhtäällä ja Virolahdella osa jo vuosia, jopa vuosikymmeniä. Let´s Go Taksista saat niin sedanit, farmarit kuin tila-autotkin, joiden kuljettajat huolehtivat ammattitaidolla kaikki kuljetukset, mukaan lukien pyörätuoli- ja paarikuljetukset. Let´s Go Taksi toimittaa myös paketit perille.

Let´s Go Taksi on mikkeliläinen taksipalvelu, joka on perustettu vuonna 2017. Aiemmin Mikkelin Ulataksina tunnettu Let´s Go Taksi toimii Kymenlaakson ohella myös Mikkelissä, Pieksämäellä, Savonlinnassa, Juvalla, Mäntyharjussa, Puumalassa, Kangasniemellä ja Ristiinassa.

Tilaukset Kymenlaaksossa

0600 300 58

Book A Taxi tai Valopilkku-Äpillä

Puh.hinta 1,84 €/puh.+pvm/mp

Lataa äppi. Tilaa taksi.
Me hoidamme loput.

Google Play  App Store