Palvelut yrityksille

Let’s Go Taksi tarjoaa yrityksille helppoja tapoja tilata taksi – tilausnumeroon soittamisen lisäksi. Vastaamme yritysten kuljetustarpeisiin niin henkilö-, kuin paketti- ja ruokatoimituksissa. Tule laskutusasiakkaaksemme tai ota käyttöön taksin maksukortit. Tapahtumajärjestäjille tarjoamme apua liikennejärjestelyjen suunnittelussa ja asiakkaiden kuljetuksissa.

Taksin tilaus

Tarjoamme yritysasiakkaillemme erilaisia tapoja tilata taksi. Voimme luoda yrityksen käyttöön tunnukset, joilla pääsee nettiselaimen kautta toimivaan tilausjärjestelmään. Järjestelmän kautta voi tilata taksin halutulle henkilömäärälle haluttuun aikaan (sekä reaaliaikainen- että ennakkotilaus). Tämä tilaustapa on hyvä esimerkiksi majoituspalveluja tarjoavalle yritykselle.

Taksibutler on taksintilauslaite, jonka nappia painamalla tilaus lähtee suoraan järjestelmässä jakoon vapaana oleville autoille. Peruuttaa voi X-napista. Muita toimintoja butlerissa ei ole, eli se on todella helppo- ja nopeakäyttöinen, ja se sopiikin parhaiten hektiseen ympäristöön, kuten ravintoloihin.

Tapahtumajärjestäjille tilapäinen taksitolppa

Tapahtumajärjestäjä voi taata asiakkailleen helpot siirtymiset tapahtumaan ja sieltä pois. Toimitamme tilaisuuksiin väliaikaisen taksiaseman, johon automme tulevat tapahtuma-aikana päivystämään ja palvelemaan tapahtumakävijöitä.

Taksit ja erityisavustusta tarvitsevat asiakkaat on hyvä ottaa huomioon muutenkin tapahtumaa suunniteltaessa. Olemme usean vuosikymmenen kokemuksella mielellämme mukana tapahtumanne liikennejärjestelyjen suunnittelussa.

 

Paketti- ja ruokakuljetukset

Taksimme kuljettavat säännöllisesti myös eri yhteisöjen paketti- ja ruokatoimituksia. Mikäli yritykselläsi on tarve pakettitoimituksille, tarjoamme teille kiinteät sopimushinnat ja takuuvarmat kuljetukset matkan pituudesta riippumatta. Näin vapautat yrityksesi henkilökunnan resursseja kuljetuksiin menevästä ajasta muuhun käyttöön.

Laskutus- ja maksukorttiasiakkuus

Mikäli yrityksenne tarvitsee taksia useammin, tarjoamme laskutusasiakkuutta. Tällöin yrityksenne kaikki taksikuljetukset laskutetaan kerran kuukaudessa kerralla.

Mikäli taksikuljetukset tulee eritellä matkustajan, esimerkiksi eri työntekijöiden tai asiakkaidenne ja yhteistyökumppaneiden mukaan, on taksin maksukortti siihen hyvä. Maksukortit käyvät taksiin maksuvälineinä luottokortin tavoin: kyseisellä henkilökohtaisella kortilla ajetut matkat laskutetaan niin ikään kerran kuukaudessa. Yrityksesi asiakkaille ja yhteistyökumppaneille on puolestaan mahdollista tarjota kertakäyttöisiä taksin maksukortteja, jotka käyvät maksuvälineenä yhteen matkaan. Myös näistä laskutetaan toteutuneen mukaan.

Yrityksille räätälöidyt matkat

Meiltä voi varata kuljetukset myös yrityksen kertaluontoisiin tarpeisiin, kuten henkilökunnan koulutus-, kokous-, tai tyky-matkoille. Räätälöimme aikatauluihinne sopivat kuljetukset odotuksineen sopimushintaan.

Automainonta

Tarjoamme yrityksille ja tapahtumajärjestäjille mainostilaa autoistamme. Automainonta on tehokas tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä. Käytössä on 55 autoa, jotka ajavat yhteensä yli 13 500 tuntia kuukaudessa ympäri Mikkeliä ja maakuntaa.

Takalasimainonta 1000 €/kk

+ alv. 24%

  • Takalasimainokset jokaiseen autoon
  • Mainoksen koko: 10 x 90 cm, 4-v printattu, suojalaminoitu tarra
  • Aineiston toimitus viisi (5) arkipäivää ennen mainosajan alkua
  • Tarrojen tulostuskustannukset kuuluvat hintaan

Kylkimainospaikat

Tarjolla on myös kyljistä puhtaita autoja isompaa mainosta varten. Kylkimainospaikat myydään pääsääntöisesti pidemmiksi ajoiksi kerralla.