Mobiilisovellus

Voit tilata Let’s Go Taksin Mikkelissä ja Pieksämäellä omalla mobiilisovelluksellamme, Book a Taxilla. Book a Taxi kertoo sinulle missä auto on tulossa ja milloin se on perillä. Sovelluksessa on myös maksuominaisuus, eli sinun ei tarvitse käyttää autossa enää maksukorttia tai käteistä. Saat kuitin matkastasi suoraan sähköpostiisi ja se jää myös sovellukseen talteen. Sovelluksen maksuliikenne on täysin suojattu ja maksaminen sen kautta on turvallista.

LATAA SOVELLUS TÄSTÄ

Book a Taxi

Voit ladata Book a Taxi -sovelluksen Google Playsta tai App Storesta.
Syötä sovellukseen ensin nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen saat tekstiviestitse varmennusnumeron, jonka syötettyäsi sovellus on käytettävissäsi.

Ohjeet

1. Taksin tilaus

Sovellus paikantaa sijaintisi automaattisesti. Voit tarkentaa sijaintiasi kartalta, kirjoittaa osoitteesi itse tai valita sen tilaushistoriasta tai omista suosikeistasi. Puhelimen paikannus ei kuitenkaan aina ole tarkka. WLAN-yhteyden päällä pitäminen parantaa paikannustarkkuutta.

Ilmoittamalla matkasi kohdeosoitteen, sovellus arvioi sinulle taksimatkan hinnan. Huomioithan, että kyseessä on hinta-arvio. Matkan lopullinen hinta määräytyy viikonpäivän, vuorokaudenajan, odotusajan, ajetun matkan ja siihen kuluneen ajan sekä matkustajien lukumäärän mukaan.

Tilauksessa voit halutessasi valita myös autotyypin ja maksutavan.
Tilaus on maksuton.

2. Tilauksen vahvistaminen

Ennen tilauksen lähettämistä saat yhteenvedon tilauksestasi. Tarkistathan nouto-osoitteen erityisen huolellisesti, jotta auto saapuu oikeaan paikkaan. Tämän jälkeen vahvista tilaus, jolloin se lähetetään välityskeskuksen tilausjärjestelmään.

3. Kyydin maksaminen

Mikäli haluat käyttää sovellusta kyydin maksamiseen ilman autossa suoritettavaa maksutapahtumaa, voit syöttää haluamasi maksukortin tiedot sovellukseen. Jos et halua, että taksimatkasi veloitetaan palveluun syöttämältäsi kortilta, voit valita tilauksen yhteydessä maksutavaksi ”Maksan taksissa”. Tällöin voit maksaa matkasi normaalisti autossa käteisellä tai yleisillä maksukorteilla.

4. Tilauksen seuranta

Sovellus näyttää tilauksesi tilan. Kun tilaukseesi on löytynyt vapaa auto, voit seurata auton saapumista kartalla. Sovellus kertoo sinulle myös saapuvan taksin numeron. Voit tarvittaessa lähettää sovelluksen kautta kuljettajalle lisäohjeita noutopaikkaasi liittyen ”Viesti kuljettajalle”-kohdasta.

5. Taksi odottaa sinua

Taksin saapuessa nouto-osoitteeseen, sovellus ilmoittaa sinulle (puhelimen värinällä) taksin saapumisesta. Kuljettaja varmistaa tarvittaessa verraten tilausnumeroa sovelluksessa olevaan, että tilattu auto on juuri sinua varten.

6. Matkan päätyttyä

Mikäli olet valinnut veloituksen tapahtuvaksi sovellukseen lisäämältäsi maksukortilta, saat kuitin matkasta sähköpostiisi. Tehtyjen matkojen kuitit löytyvät myös sovelluksen ”Tilaushistoria”-valikon takaa. Huomioi, että kuitit saattavat tulla sähköpostiin ja sovellukseen hieman viiveellä.
Voit arvioida matkaasi tai sovelluksen toimintaa ”Palaute”-osiossa. Palautteen voit antaa myös sanallisesti.

7. Tilauksen peruminen

Voit perua tilauksen painamalla ”Peruuta”-painiketta ennen kuin auto on ehtinyt kuitata sen. Kun auto on kuitannut tilauksen, ei kyytiä valitettavasti voi enää perua.