Yleistä taksien hinnoista

Uuden lainsäädännön myötä taksien hintasääntelystä luovutaan, eikä kaikkia takseja yleisesti sitovaa enimmäishintaa enää määritellä laissa.

Asiakkaalla on kuitenkin oikeus tietää hinta tai hinnan määräytymisen perusteet taksia tilatessa tai ennen matkan alkamista.

Hinta tai hinnan määräytymisen perusteet voivat vaihdella taksiyrityksittäin esimerkiksi tilaustavan, vuorokauden ajan ja ajettavan matkan pituuden ja ajan mukaan.

Taksiyritysten hinnat voivat perustua muun muassa kilometri- ja aikaveloituksiin tai ne voivat olla kiinteitä vyöhykehintoja tietylle välille tai muuten sopimushintoja.

Jos matkan hinta ylittää 100 euroa, on kuljettajan sovittava siitä asiakkaan kanssa etukäteen ennen matkan alkamista.

Let’s Go Taksin taksat

Jotta asiakkaat eivät hämmentyisi hintaviidakossa liikaa, olemme ottaneet käyttöön Let’s Go enimmäistaksan. Näin ollen tilausnumerosta 0600 300 55 taksia tilattaessa sovellamme Let’s Go taksien enimmäistaksaa, jonka perusteella tilauskeskuksen henkilökunta voi antaa asiakkaalle hinta-arvion matkasta. Kaikki brändimme alla ajavat autot soveltavat tätä enimmäishintaa.

Taksimatkan hintaan vaikuttavat viikonpäivä, vuorokaudenaika, odotusaika, ajettu matka ja siihen kulunut aika sekä matkustajien lukumäärä.

Let’s Go enimmäistaksa

Lähtömaksu

Arkisin
klo 07‐18 5,00 € (myös la ja aattona)
klo 18 ‐ 07* 8,00 € (la 18 ‐ ma 07 sekä pyhäpäivisin)

Kilometrimaksu

1‐4 henk. 1,93 €
5‐8 henk. 2,64 €

Odotusmaksu 1,17 €/min

Odotuksesta veloitetaan vain, kun auto joutuu odottamaan asiakasta tai jos asiakas esimerkiksi toivoo taksin odottavan esim. asiointimatkalla.