Yhtiö

Let’s Go Taksin takana on mikkeliläinen taksiyhtiö, jonka brändin alla työskentelevät paikalliset autoilijat ja kuljettajat. Palvelulupauksemme on kuljettaa Sinut määränpäähäsi luotettavasti ja turvallisesti.

osakas

42
osakasta

51
autoa

yli 100
kuljettajaa

Laatulupaus

Tiesitkö, että kaikki kuljettajamme ovat allekirjoittaneet laatusopimuksen, joka takaa turvallisen ja luotettavan taksipalvelun ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä?

Joskus tielle kuitenkin tulee mutkia matkaan eikä mene niin kuin pitäisi. Mikäli kuljetuksessa menee jokin vikaan, olethan yhteydessä taksitarkastajiimme, niin asia saadaan selvitettyä. Taksitarkastajan työtä helpottaa, mikäli pystyt kertomaan käymäsi matkan matkustusajan ja -reitin

Toisinaan onnistumme ja kaikki menee ihan nappiin – siitäkin kuulemme mielellämme esimerkiksi etusivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Palautteesi on meille tärkeää, jotta taksipalvelumme taso on sellainen kuin asiakas ansaitsee.

Let’s Go Taksin on turvallinen, tunnettu, laadukas, luotettava ja edelläkävijä.

Lue lisää

Kuljettajaksi

Kiinnostaako taksinkuljettajan monipuoliset asiakaspalvelutehtävät? Yhtiömme autoilijoilla on usein tarjolla kokoaikaista että osa-aikaista työtä hyville kuljettajille.

Lue lisää