osakas

46
osakasta

55
autoa

yli 100
kuljettajaa

Laadukasta ja luotettavaa kuljetuspalvelua.

Me Let’s Go Taksissa lupaamme olla paremman taksipalvelun tuottajia. Tiesitkö, että kaikki kuljettajamme ovat allekirjoittaneet laatusopimuksen, joka takaa turvallisen ja luotettavan taksipalvelun ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä? Meidän palvelulupauksemme on kuljettaa Sinut määränpäähäsi luotettavasti ja turvallisesti.

Joskus tielle kuitenkin tulee mutkia matkaan ja kaikki ei mene niin kuin pitäisi. Mikäli kuljetuksessa menee jokin vikaan, olethan yhteydessä taksitarkastajiimme, niin palvelun ongelmakohtiin voidaan puuttua ajoissa ja asia saadaan selvitettyä. Taksitarkastajan työtä helpottaa, mikäli pystyt kertomaan käymäsi matkan matkustusajan ja -reitin

Toisinaan onnistumme ja kaikki menee ihan nappiin – siitäkin kuulemme mielellämme esimerkiksi etusivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Palautteesi on meille tärkeää, jotta taksipalvelumme taso on sellainen kuin asiakas ansaitsee.

Laatulupaus

Let’s Go Taksi on turvallinen.

Haluamme turvata matkasi, oli se lyhyt tai pitkä. Kalustomme ja kuljettajamme ovat aina ajokuntoisia. Noudatamme liikennesääntöjä ja yleistä varovaisuutta turvallisen kuljetuksen takaamiseksi. Noudatamme kaikessa toiminnassamme lakia ja hyviä tapoja.

Let’s Go Taksi on tunnettu.

Olemme pitkään Mikkelissä toiminut paikallinen taksiyhtiö. Haluamme olla tunnettuja vain hyvien ja asiakkaidemme ja toimintaympäristömme hyväksi tehtävien tekojen kautta. Yhteistyökumppanimme jakavat kanssamme samat arvot.

Let’s Go Taksi on laadukas.

Laatukuljettajamme huolehtivat Sinut ja matkatavarasi turvallisesti perille. Pidämme autot siisteinä ja hajusteettomina, jotta jokaisen asiakkaan olisi mukava matkustaa kyydissämme. Vastaamme mielellämme kuljetuksiin liittyviin erikoistoiveisiin joustavasti ja ennakkoluulottomasti.

Erikoistoiveista kannattaa kertoa jo tilausvaiheessa, jotta osaamme lähettää sinulle oikeanlaisen auton.

Let’s Go Taksi on luotettava.

Kuljettajiamme koskee vaitiolovelvollisuus, eikä meillä suvaita huijaamista tai muutoin asiatonta asiakaspalvelua.

Let’s Go Taksi on edelläkävijä.

Liikennekäyttäytyminen ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat digitalisaation ja lakimuutosten mukana. Pyrimme olemaan ajan hermolla ja mukana uudistuvan ammattiliikenteen luomisessa.