• Kuljettajaksi

LET’S GO TAKSI HAKEE UUSIA KULJETTAJIA

Let’s Go Taksin autoilijat hakevat palvelukseensa vakituisia ja osa-aikaisia taksinkuljettajia.

Haku

Yhtiö hakee uusia kuljettajia autoilijoille työllistyväksi. Taksinkuljettajan työaika sijoittuu sekä aamu-, päivä-, että yövuoroihin. Autoilijat toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina, ja voit työllistyä suoraan heille: joko täysi- tai osa-aikaisesti yhdelle autoilijalle, tai voit räätälöidä itsellesi täydet työtunnit useamman autoilijan vapaita ajovuoroja ajamalla.

Kaikki yhtiön osakasautoilijat kuljettajineen noudattavat Let’s Go Taksin palvelulupausta ja hoitavat omien sopimuskuljetustensa lisäksi yhtiön kautta tulevia kuljetuksia (mm. tilausvälityskeskuksen kautta tulevat, edustus- ja yritysyhteistyön kautta tulevat sekä matkanjärjestäjien tilaamat kuljetukset).

Kuljettajilta edellytetään taksinkuljettajan ammattipätevyyttä, luotettavuutta ja monipuolisia asiakaspalvelutaitoja. Kiinnostaako vapaa ja itsenäinen, mutta monipuolinen ja ihmisläheinen työ, jossa omaan ansiotasoon voi vaikuttaa?

Hakijat haastatellaan ja haastateltavista valitaan yhtiökoulutukseen pätevät hakijat. Kun koulutus on käyty, pääset neuvottelemaan töistä heti työvoimaa tarvitsevien autoilijoiden kanssa.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi 23.11. mennessä osoitteeseen: mari.martikainen(at)taksimikkeli.fi
Laita viestin aiheeksi: Kuljettajaksi.

Lisätietoja taksinkuljettajan työstä antavat Antti Ollikainen, p. 044 0791 961 ja Janne Saarinen, p. 044 3100 100.

Yhtiökoulutus

Yhtiökoulutuksessa käydään läpi kaikki Let's Go Taksin alla toimivan taksinkuljettajan toimenkuvaan olennaisesti liittyvät asiat ja mm. mittarin käyttöä.

Yhtiö tarjoaa valituille hakijoille yhtiökoulutuksen maksutta (norm. 150 €), mikäli hakija sitoutuu toimimaan Let’s Go Taksin osakkaiden käytettävissä tietyn määräajan. Mikäli kuljettaja työllistää itsensä määräaikana kilpailevalle toimijalle, perimme kuljettajalta koulutusmaksun (150 €).

Lisäksi koulutukseen valitulla tulee olla taksinkuljettajan ajolupa. Ajoluvan vaatima taksinkuljettajan koe tulee olla suoritettuna joko ennen yhtiökoulutusta tai viimeistään kahden viikon kuluessa yhtiökoulutuksesta. Mikäli koetta ei ole toivotun ajan kuluessa suorittanut eikä hakija ole kelvollinen suorittamaan taksinkuljettajan tehtäviä, perimme koulutusmaksun (150 €) takaisin.

Seuraava yhtiökoulutus järjestetään maanantaina 26.11.2018.
 

Taksinkuljettajan ajolupa

Vaadimme hakijalta taksinkuljettajan lupaa tai sen hankkimista välittömästi yhtiökoulutuksen jälkeen (n. 2 viikon kuluessa). Sen saadakseen on hakijan omakustanteisesti suoritettava taksinkuljettajan koe. Taksinkuljettajan koe koostuu toistaiseksi teoriakokeesta ja paikallistuntemuskokeesta, jotka on mahdollista suorittaa joko erillisinä kokeina tai samassa koetilaisuudessa.

Sinulle voidaan myöntää taksinkuljettajan ajolupa, jos:

  • sinulla on voimassa vähintään vuotta aikaisemmin myönnetty B-luokan ajo-oikeus TAI muussa EU- tai ETA -valtiossa myönnetty voimassa oleva vähintään B-luokan ajokortti
  • et ole ajokiellossa tai väliaikaisessa ajokiellossa
  • täytät ryhmän 2 ajokorttia koskevat terveysvaatimukset
  • olet suorittanut hyväksytysti taksinkuljettajan kokeen

Kokeen järjestää Trafin palveluntuottaja Ajovarma Oy, ja Trafi/Ajovarma veloittavat kokeesta ja taksinkuljettajan ajoluvasta oman hinnastonsa mukaiset maksut.

Lisätietoja taksinkuljettajan ajoluvasta: https://www.trafi.fi/tieliikenne/luvat_ja_hyvaksynnat/taksinkuljettajan_ajolupa_2